Oferte locuri de munca top

Cat va aloca Sectorul 4 pentru investitii in acest an

Finanțările pentru investițiile din Sectorul 4 vor fi împărțite anul acesta între proiecte vechi și noi.

Bugetul local de venituri și cheltuieli pe anul 2022 va avea o valoare de pete 1,58 miliarde lei.

În cadrul acestuia, cheltuielile de funcționare sunt estimate la valoarea de peste 1,04 miliarde lei, iar pentru investițiile propuse a fi finanțate vor fi alocate circa 928 milioane lei.

Prin proiectul bugetului pentru anul 2022 se pune accent pe:

– finalizarea investițiilor începute anterior, continuarea proiectului pentru realizarea noii stații de metrou la nivel de suprateran situată între Stația de Metrou Berceni și Șoseaua de Centura, precum și pe

– realizarea de proiecte noi ce vor viza dezvoltarea zonelor verzi a sectorului, prin crearea de noi spații de recreere și agrement.

Ce investiții are în vedere Primăria Sectorului 4

Lista de investiții cuprinde, printre altele:

*  Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat pe raza Sectorului 4, reabilitarea termică a blocurilor de locuințe ce nu au obținut încă un contract de creditare și care sunt finanțate integral din bugetul local, alte obiective de interes – peste 61,4 milioane lei

* Pentru investițiile în transporturi și comunicații sunt estimate sume în valoare de:

52.856 mii lei (Buget local), 62.935 mii lei (Credit extem) , 79.411 mii lei (M.D.R.A.P.F.E.), 30.646 mii lei (Credit intern), 145.221 mii lei (FEN Buget local), 145.394 mii lei (Credit intern/FEN).

În acestă secțiune a bugetului sunt prezente obiective de investiții precum:

–  Edificarea unei stații de metrou la nivel de suprateran situată între Stația de Metrou Berceni şi Şoseaua de Centura

– Continuarea lucrărilor de infrastructură rutieră, modernizarea sistemului rutier

– Realizarea lucrărilor de reparații curente, modernizarea și sistematizarea pe orizontală și verticală a străzilor din sector, inclusiv amenajarea parcărilor aflate în administrarea Consiliului Local Sector 4 și pentru îndeplinirea procedurilor de expropriere aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti în vederea realizării obiectivelor de investiții specifice acestui capitol.

De asemenea, pentru anul 2022 este estimat un necesar de 176,3 milioane lei pentru serviciile și lucrările de amenajare, întreținere, extindere și modernizare a domeniului public.

Noi spatii de cazare pentru studenti, in Bucuresti

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus