Oferte locuri de munca top

Irigațiile parcurilor din Capitala intretinute cu bani multi

EPSON DSC pictureSume importante vor fi investite în următoarea perioadă în sistemele de irigaţii ale parcurilor din Capitală.
Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti a lansat în această săptămână o procedură de achiziţie publică pentru atribuirea unui contract de reparaţii, extindere şi mentenanţă a sistemelor de irigaţii.
Contractul presupune încheierea unui acord-cadru pe o perioadă de 48 de luni cu un buget total de peste 35 de milioane de lei. Se va semna cel mult un contract subsecvent pe an cu o valoare cuprinsă între 1 şi 9 milioane de lei.
“Acordul-cadru are ca obiect asigurarea instalaţiilor de irigat aferente spaţiilor verzi, deja existente, care necesită reparaţii, pe de o parte şi executarea unora noi în spaţiile verzi în care nu au fost amplasate, pe de altă parte, precum şi mentenanţa acestora”, potrivit reprezentanţilor Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti.
Constructorii interesaţi pot depune ofertele de participare până cel târziu pe 7 noiembrie, ofertele urmând să fie  evaluate potrivit criteriului “preţ”. Proiectul este finanţat exclusiv din surse bugetare.

Sus