Oferte locuri de munca top

Case cu un etaj si teren, scoase la vanzare intre 70 si 80 mii euro

 

Două case cu teren vor fi scoase la vânzare prin licitație publică în luna octombrie a acestui an. Prețul de pornire este cuprins între 70 și 80 mii euro. Casele sunt situate în cartierul ANL Gherăiești, la limita dintre comuna Mărgineni și municipiul Bacău.

Vânzarea va avea loc prin licitație publică, de care se ocupă executorul judecătoresc Azoiței Neculai.

Mai exact, prima casă se află pe strada Magnoliilor (fosta strada 103), nr. 32. Locuința are o suprafață construită la sol de 102 mp. Prețul minim al licitației este de 379.300 lei (79.020 euro), prețul fiind cel la care imobilul a fost evaluat.

Imobilul este în proprietatea unui debitor persoană fizică, ce datorează creditoarei Agenția Națională pentru Locuințe suma de 53.503 euro și 2.773 lei.

Cea de-a doua casă este situată pe strada Crizantemelor (fosta strada 101), nr. 6. Locuința are o suprafață construită la sol de 124 mp, iar prețul de pornire a licitației este de 331.350 lei (69.031 euro), reprezintând 75% din prețul la care a fost imobilul a fost evaluat.

Imobilul se află în proprietatea unui debitor persoană fizică, ce datorează creditoarei ANL suma totală de 50.786 euro.

Sumele datorate de debitori reprezintă diferența rămasă de plată pentru rate de credit restante, rate de dobandă restante, penalități aferente, creditul curent și cheltuieli de executare silită, inclusiv TVA.

Prețul de începere a licitației a fost stabilit prin expertiză de către expertul evaluator SC Expert Eval SRL Piatra Neamț.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus