Oferte locuri de munca top

Carrefour se mută în Green Court Bucharest

GCB web image_campaign area okCarrefour a închiriat o suprafaţă de 6.850 mp în cea de-a doua clădire a Green Court Bucharest, proiect realizat de Skanska. Odată cu semnarea acestui contract gradul de ocupare din clădirea B va depăşi 61%.

Noul spaţiu va găzdui departamente precum: achiziţii, financiar, marketing şi logistică. Aproximativ 500 de angajaţi vor lucra aici.

Anca Damour, Property Division şi Corporate Affairs Director Carrefour România, a declarat: “Carrefour îşi relochează sediul în noul hub de business al Bucureştiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale.”

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduieşte în prezent companiile Sanofi, Adecco şi Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest deţine pre-certificarea LEED Gold şi oferă numeroase soluţii sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător şi pentru a reduce semnificativ costurile operaţionale.

 

 

Sus