Oferte locuri de munca top

Carbochim a vandut un teren cu peste 41 mil de euro

Compania Carbochim SA Cluj Napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat o tranzacție de vânzare-cumpărare cu o societate afiliată pentru unul dintre terenuri deținute de acesta.

Terenul, cu o suprafață de aproape 120 de hectare, a fost cumpărat de Rivus Investment , deținută de Iulius Mall Suceava SRL. Această societatea este deținută la rândul ei în proporții egale de Atterbury Romania B.V. Olanda și Iulius Holding (proprietar Iulian Dascalu)

Prețul final a fost de 41.170.230 euro, ceea ce înseamnă un cost de 345 euro/mp, ce include și costul demolarii construcțiilor existente pe aceste terenuri.

Terenul este situat în Piața 1 Mai din Cluj-Napoca, o zonă importantă a orașului din punct de vedere al dezvoltărilor imobiliare. Acesta este compus din parcele de teren cu suprafețe variate, de la 821 mp la 51.522 mp.

Este important de menționat faptul că Carbochim SA este deținută majoritar de Carbo Europe, companie care este controlată de lulian Dascălu, dezvoltatorul care a realizat proiecte precum lulius Mall și lulius Town în municipiul Timişoara. Dezvoltatorul și-a anunțat deja debutul pe piața rezidențială.

Peste 20 mil euro pentru edificarea unui mare centru logistic

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

Sus