Oferte locuri de munca top

Campusul Şcolar “Liviu Rebreanu” va costa peste 30 milioane lei

Biserica evanghelic.C.AO serie de imobile din Bistriţa vor fi demolate în scopul construirii Campusului Şcolar Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu”. Consiliul Local a aprobat în unanimitate la finele anului trecut trecerea unor imobile în proprietatea privată a Municipiului Bistriţa pentru demolarea acestora.

Astfel vor fi demolate: o cantină de 120 de locuri, un corp auxiliar al sălii de sport, o sală mică de sport, un depozit subteran de alimente, o magazie.

Proiectul trenează de ani de zile fiind la ora actuală parţial finalizat. Au fost executate lucrările la noul imobil al şcolii primare, parţial la imobilul şcolii gimnaziale şi sistematizarea verticală aferentă şcolii primare.

Urmează să fie executate lucrările de reabilitare a imobilului şcolii gimnaziale, reabilitarea cantinei şi internatului, reabilitarea sălii de sport, reabilitarea, mansardarea şi refuncţionalizarea imobilului existent în centru de documentare şi informare, potrivit Timponline.ro.

Investiţia a fost aprobată spre finanţare prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritara 3/ DMI 3.4 “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”.

Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 30,69 milioane lei, din care 17,27 milioane reprezintă fondurile europene care vor fi acordate, iar 10,37 milioane lei cheltuielile neeligibile.

Sus