Oferte locuri de munca top

Campus preuniversitar de 22 mil. lei la Fundulea

Foto_2Proiectul „Înfiinţare şi modernizare Şcoala de Arte şi Meserii – Grup Şcolar Agricol Fundulea” a primit o finanţare de 17 milioane de lei din fonduri regio, reprezentând 85% din investiţia de 22 de milioane de lei.

Lucrările incluse în proiect presupun construire, extindere, consolidare şi modernizare a clădirilor campusului preuniversitar al Liceului Tehnologic nr. 1. Clădirile ce vor fi reabilitate găzduiesc garsonierele pentru cadrele didactice, cantina, sala de sport, căminul, centrala termică, atelierul agricol, atelierul mecanic şi şcoala cu 16 clase.

Reabilitarea liceului a început încă din 2008 însă a fost sistată din lipsă de fonduri, potrivit unui comunicat al Adr Muntenia.

Contractul este cofinanţat din fonduri europene în cadrul domeniului major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă” al programului Regio 2007 – 2013. Durata de implementare este de 13 luni de la data atribuirii contractului.

Până acum pentru şcolile şi grădiniţele din Călăraşi au fost aprobate lucrări de modernizare în valoare de peste 37 de milioane de lei din fonduri europene.

Sus