Oferte locuri de munca top

Cadastru: termenele contractelor de finantare

A intrat în vigoare un ordin al directorului Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) privind termenul de valabilitate pentru contractele de finanțare ce au ca scop lucrările de înregistrare sistematică inițiate de unitățile administrativ-teritoriale.

Astfel, în cazul contractelor de finanțare încheiate în anul 2018, termenul de valabilitate a contractului de finanțare de 31 octombrie 2019 se poate prelungi până la data de 2 martie 2020.

Reamintim faptul că, pentru încheierea contractului de finanțare, OCPI va semna contractul de finanțare în limita sumelor aprobate în buget și comunicate de către ANCPI, conform extrasului din anexa la hotărârea consiliului de administrație, un exemplar al acestuia urmând a fi transmis UAT-ului.

Contractele de finanțare se încheie în limita creditelor de angajament comunicate prin fila de buget, pentru o perioadă de cel mult 18 luni. Aceasta este valabilă pentru contractele de finanțare în baza cărora nu au fost încheiate contracte de achiziție publică până la instituirea acestui termen.

Durata contractelor de finanțare care au fost încheiate pentru o perioadă de valabilitate de 24 de luni se prelungește până la 27 de luni.

Totodată, UAT-urile vor include sumele prevăzute în contractul de finanțare în bugetul de venituri și cheltuieli, la o poziție distinctă, ca sursă de finanțare complementară.

 

 

Citiți și:

Doi mari constructori lupta pentru un contract pe Valea Prahovei 

Servicii mai scumpe pentru demolarea caselor

Noua sansa pentru oportunitatea unei investitii imobiliare de 300 mil euro

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus