Oferte locuri de munca top

Cadastru: durata contractelor de finantare se prelungeste

Durata de soluționare a cererilor de rectificare a documentelor tehnice ale cadastrului durează în realitate mai mult decât perioada estimată inițial, au constatat reprezentanții ANCPI.

De asemenea, comisia de soluționare a cererilor de rectificare/contestațiilor poate fi mai eficientă prin implicarea în această activitate a reprezentanților participanți la proces: primărie, oficiul de cadastru și publicitate imobiliară, executantul lucrărilor.

Ca urmare, ANCPI a prelungit, de la 30 de zile la 90 de zile, perioada de soluționare a cererilor de rectificare a documentelor tehnice ale cadastrului.

Cum toate etapele procedurale se derulează în cadrul termenului de valabilitate al contractului de finanţare, ANCPI consideră că este necesară prelungirea duratei contractelor de finanțare de la 18 luni până la maxim 20 de luni.

Prin urmare, în cuprinsul punctului 7 al Art. 5 din Procedură, va fi stabilită posibilitatea prelungirii perioadei de valabilitate de la 18 luni în prezent, până la 20 luni, a contractelor de finanțare încheiate în anul 2021, precum și a celor încheiate în trimestrul I și trimestrul II ale anului 2022.

Un producator de substante chimice investeste intr-un parc fotovoltaic

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus