Oferte locuri de munca top

Bugetul Primariei Bucuresti pe 2014 a fost aprobat

624.JPG Consilierii generali ai Capitalei au aprobat un buget total de investitii de 1,09 miliarde lei in cadrul sedintei din 27 februarie a.c.
In cea mai mare parte este vorba despre proiecte demarate in anii trecuti ce vor fi continuate in 2014. Pentru sustinea investitiilor deja incepute au fost alocate 740,59 milioane lei.
In schimb pentru investitii noi au fost alocate doar 143,4 milioane lei.
In acest an Primaria Bucuresti va beneficia de fonduri europene pentru implementarea proiectelor de investitii: credite bugetate de 72,86 milioane lei, iar credite de angajament de 396,97 milioane lei.
Referitor la bugetul proaspat aprobat Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat: „Bugetul aprobat pentru 2014 acopera toate zonele de interes pentru o capitala europeana. Are obiective clare: dezvoltarea orasului, functionarea lui, dar in acelasi timp protectia cetatenilor, nu doar prin subventiile acordate la energia termica si pentru transportul in comun, ci si prin sustinerea celor 19 spitale aflate in administrarea Primariei Capitalei, a caselor de batrani si a creselor de copii.”
Printre cele mai importante proiecte prevazute in bugetul propriu al Municipiului Bucuresti amintim: spitalele „Dr. Victor Gomoiu” si „Foisor”, pasajul rutier suprateran Mihai Bravu, patinoarul Mihai Flamaropol, Sala multifunctionala si Academia de Tenis din complexul sportiv „Lia Manoliu”, pasajul Piata Presei Libere si a doua etapa a bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, Vasile Parvan – intersectia Calea Rahovei cu b-dul Tudor Vladimirescu.
Veniturile Primariei Bucuresti in acest an sunt preconizate la 5,26 miliarde lei si cheltuieli de 5,36 miliarde lei.
In anii urmatori ani veniturile Primariei Capitalei vor creste. Pentru 2015 sunt prevazute venituri de 5,42 miliarde lei, pentru 2016 de 5,59 miliarde lei, iar pentru 2017 de 5,71 miliarde lei.
Cheltuieli se vor mari si ele, ajungand la 5,7 miliarde lei pana in 2017

Sus