Oferte locuri de munca top

Bugetul PMB, blocat de USR PLUS

Bugetul Primăriei Municipiului București pentru 2021 nu a obținut numărul de voturi necesare în ședința de azi a Consiliului General.

”Sunt total nemulțumit că începerea investițiilor și plata datoriilor riscă să întârzie, iar asta din motive greu de înțeles pentru oricine. Eu am propus un buget, care a fost dezbătut timp de șase săptămâni cu partenerii din grupurile PNL, PMP și USR PLUS și aveam toate motivele să cred că lucrurile merg în direcția bună. Acum însă, consilierii generali USR PLUS au decis să nu mai susțină bugetul, el obținând doar voturile PNL și PMP în ședința de azi.”, a declarat Nicușor Dan, primarul municipiului București

Având în vedere această situație, primarul așteaptă de la USR PLUS propria variantă de buget, care să respecte pe deplin obiectivele de investiții deja discutate.

El speră ca USR PLUS să nu arunce Primăria Capitalei în incapacitate de plată.

”Fac un apel la înțelepciune și echilibru și am toată deschiderea să mă așez din nou la masă ca să rediscutăm bugetul, excluzând însă orice condiționalități care nu au legătură cu bugetul. Bucureștenii nu trebuie să pătimească în continuare din cauza unor ambiții nerezonabile”, a mai spus Nicușor Dan.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2021

Sus