Oferte locuri de munca top

Bucureştiul va avea un organism care să dea soluţii tehnice proiectelor

În Bucureşti ar putea fi înfiinţat un Centru Urban Municipal, organism care să dezbată şi să dea soluţiile tehnice cele mai potrivite pentru proiectele Capitalei, a declarat primarul general, Gabriela Firea, cu ocazia unei întânliri cu  membrii Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului (CTUAT), organism responsabil cu avizarea proiectelor imobiliare din Capitală.

„Îmi doresc o colaborare strânsă cu această comisie care va putea să reglementeze un domeniu de mare interes pentru Bucureşti. Este necesara o dinamizare a demersurilor tehnice pentru finalizarea Planului Urbanistic General, astfel încât Capitala să se poată dezvolta unitar, fără sincope urbanistice. Totodată, aş dori să ne fiţi alături în elaborarea Legii Capitalei, care va cuprinde, în premieră, conceptul de zonă metropolitană. Cu ajutorul specialişilor din această comisie vom putea beneficia de opinii calificate pentru funcţionalitatea şi aspectul sălilor polivalente pe care doresc să le avem cât mai repede în Capitală”, a afirmat primarul general.

De exemplu, în cadrul centrului  expoziţional Romexpo, PMB, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, intenţionează să amenajeze o Sală Polivalentă, cu o capacitate de 15.000 de locuri, a mai amintit Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat marţi, 22 noiembrie, componenţa noii comisii tehnice de urbanism, formată din specialişti din domenii ca: arhitectură, urbanism, monumente istorice şi peisagistică.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 

Sus