Oferte locuri de munca top

Bucuresti: Contracte de 290 mil euro, semnate

Cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 km rețea de termoficare din București au fost semnate astăzi de primarul general, Nicușor Dan, cu reprezentanții companiilor câștigătoare ale licitației.

Valoarea lor totală se ridică la 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro din fonduri nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat: ”Contractele pentru proiectare și execuție au fost încheiate pe o perioadă de 4 ani, iar proiectarea a fost deja demarată, astfel încât să putem începe lucrările de execuție din primăvara anului viitor.”

Termoficarea este una dintre prioritățile acestei administrații pentru că sistemul de termoficare reprezintă una dintre cele mai mari probleme pe care le are Bucureștiul, în care nu s-a investit timp de peste 30 de ani.

Oferta castigatoare a unui contract rutier de peste 19 mil euro va fi reevaluata

Lucrarea a fost împărțită în 5 loturi, cu o lungime de aproximativ 40 km fiecare, iar toate cele 5 asocieri care au câștigat licitația sunt ale unor constructori români:

* Asocierea Elsaco Electronic SRL (lider) – Sicor SRL (asociat) – Energomontaj SA (asociat)

Lotul 1 Magistrala II Sus și Lotul 2  Magistrala II – III Grozăvești

* Asocierea Constructii Erbașu SA (lider) – Consix Construcții SRL (asociat)

Lotul 3 Magistrala V Grozăvești și Lotul 4 Magistrala Progresu – Berceni

* Asocierea Energomontaj SA (lider) – Elsaco Electronic S.R.L (asociat) – Sicor SRL (asociat) – IPCT Instalații S.R.L.(asociat)

Lotul 5  Magistralele II Sud, II-III Grozăvești, V Grozăvești, Progresu – Berceni, II Vest, I-II-III Vest.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus