Oferte locuri de munca top

Bucurestenii din Cotroceni si Tineretului mai au de asteptat reabilitarea canalizarii

Lucrările pentru reabilitarea rețelei de canalizare în zonele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului din București nu vor demara prea curând.

Asta cu toate că finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Licitația lansată pentru atribuirea contractului de execuție, în valoare de circa 45 de milioane de euro, a fost anulată.

Procedura de achiziție publică, lansată de Primăria Municipiului București, a fost anulată deoarece ”la data limită de depunere a ofertelor nici unul din ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară/sau nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici, după caz.”

Valoarea totală estimată a contractului este de 220.295.968 lei fără TVA.

Lucrările includ înlocuirea / reabilitarea colectoarelor din zonele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului care deversează în colectorul A0, cu o lungime totală de aproximativ 32,479 km.

O noua dezvoltare imobiliara, pe locul unei foste incinte industriale

De asemenea, trebuie construit un sistem unitar de drenaj la partea dreaptă a Casetei, compus dintr-un sistem principal de drenaj în lungime de aproximativ 8,70 km, format din subtronsoane cu conducte de dren executate prin foraj orizontal și subtronsoane cu puțuri verticale de depresionare amplasat de-a lungul colectorului A0 și drenurile secundare aferente colectoarelor de canalizare din cele 3 zone în lungime de aproximativ 6,325 km.

În acest contract mai era inclusă și „Finalizarea Stației de Epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare și a canalului colector Dâmbovița (Caseta) în Municipiul București – Etapa II”.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus