Oferte locuri de munca top

Braşov: reţea nouă de iluminat public în parcul Titulescu

untitledReţeaua de iluminat public din Parcul Titulescu din Braşov va fi refacută în următoarele două luni iar în paralel aleile vor fi reasfaltate şi fântâna arteziană va fi refăcută.
“Lucrările au început săptămâna trecută şi sper că în maximum 6 săptămâni să le şi finalizăm. Se lucrează pe etape, deja s-au finalizat lucrările de amplasare a fundaţiilor şi se lucrează la instalarea reţelei subterane pentru tronsonul cuprins între Casa Armatei şi fântâna arteziană. S-a trecut şi la etapa a doua, de la fântâna arteziană la locul de joacă. De luni vor începe şi lucrările de reabilitare a aleilor din acest tronson. Pe acelaşi model vom face şi modernizarea Parcului Eroilor de lângă poştă.”, a declarat primarul George Scripcaru.
Proiectul pentru noul sistem de iluminat prevede montarea a 62 de stâlpi decorativi din fontă, cu un corp sau două corpuri de iluminat, având înălţimea de 4 m, în fundaţie turnată, la distanţă de 25 de m între ei şi la 0,25m de la bordura aleilor.
Corpurile de iluminat utilizate reprezintă o soluţie nouă în iluminatul pietonal prin combinarea perfectă a LED-urilor cu dispozitivul optic, se arată într-un comunicat al Primăriei Braşov.
Pentru locul de joacă se vor monta suplimentar patru reflectoare, amplasate pe stâlpi metalici zincaţi de câte 4 m înălţime şi două reflectoare vor asigura iluminatul architectural al statuii lui Nicolae Titulescu.
Valoarea investiţiei pentru iluminat se ridică la  aproximativ 135.000 de euro iar reamenajarea aleilor este inclusă în programul municipal de reasfaltare a străzilor, mai precizează reprezentanţii primăriei.

Sus