Oferte locuri de munca top

Brasov: Noul bloc de locuinte sociale este 65% finalizat

2432.JPG Un nou bloc de locuinte sociale va fi inaugurat in cel mult trei luni de zile la Brasov, pe strada Zizinului.
Unitatea va cuprinde 44 de locuinte cu doua si trei camere destinate familiilor aflate in situatii de risc social. In acest moment lucrarile sunt finalizate in proportie de 65%.
Acest proiect este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 – „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – Poli urbani de crestere, Domeniul de interventie”.
Primarul Brasovului, George Scripcaru, aflat intr-o vizita pe santierul proiectului, a declarat: „Cand am semnat acest contract am solicitat acestei firme sa finalizeze lucrarile pana la inceputul lunii decembrie, ca sa le putem oferi acestor oameni cel mai frumos cadou de Craciun, o casa noua. Dupa cum decurg lucrarile, sper ca in luna noiembrie aceste familii sa locuiasca deja in acest bloc.”
Valoarea totala a contractului de finantare este de 4,63 milioane lei, din care fondurile nerambursabile reprezinta 3,67 milioane lei. Primaria Brasov va asigura o cofinantare in valoare de 74.820 lei.
Executatul proiectului este societatea SC Har &H SRL Brasov.
Lucrarile au fost demarate in primavara anului 2013 si ar fi trebuit terminate in luna martie a acestui an. Din pacate, firma care a castigat licitatia nu a putut respecta graficul de lucru, astfel ca in luna decembrie contractul de lucrari a fost reziliat si a fost organizata o noua licitatie pentru continuarea lucrarilor, precizeaza reprezentantii Primariei Brasov.

Sus