Oferte locuri de munca top

Bramac a finalizat preluarea fabricii de ţiglă de la Elpreco

Bramac România a finalizat procedurile de preluare a  liniei de producţie de ţiglă din beton Elpreco din Craiova, prin semnarea contractului de vânzare – cumpărare.

Investiţia totală pentru achiziţionarea activelor se ridică la aproximativ 33 de milioane de lei, echivalentul a circa7 milioane de euro. Suma include peţul de achiziţie, dar şi costurile legate de achiziţie, precum şi finanţarea nevoilor suplimentare de capital.
„Această investiţie va duce la consolidarea poziţiei companiei Bramac pe piaţa de învelitori din România şi nu numai. În viitor vom deservi pieţele din Serbia, Ungaria şi Bulgaria. Începând de azi echipa Bramac se măreşte cu înca 41 de persoane. Personal care va activa în fabrica de la Craiova”, a declarat Mircea Dumitru, Director General Bramac România.
Compania Bramac este controlată de grupul BraasMonier Building, liderul mondial pe piaţa de învelitori. Bramac şi-a început activitatea în România în 1995, prin înfiinţarea filialei ”Bramac Sisteme de Învelitori”, cu sediul în Braşov şi desfăşurând o activitate de import şi distribuţie a produselor Bramac pe piaţa românească.

În septembrie 2004 Bramac a inaugurat , la Sibiu, prima sa fabrică din România.  Fabrica este destinată producţiei de ţigle şi sisteme complete de accesorii.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 

Sus