Oferte locuri de munca top

Botosaniul primeste 89 mil lei pentru 7 proiecte

Un număr de 7 contracte de finanţare pentru proiecte derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) au fost semnate astăzi la Botoșani,de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene.

„Am semnat astăzi contractele de finanțare în valoare de 89 de milioane de lei pentru 7 proiecte de dezvoltare locală. Știu că pentru administrația locală din județul Botoșani proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere sunt prioritare, de aceea am încredere că investițiile vor aduce beneficii comunităților locale”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Contractele se referă la finanțarea unui proiect de reabilitare a unui pod, în valoare de 3,2 milioane lei, și a 6 proiecte de modernizare și consolidare a unor drumuri județene.

Județul Botoșani are alocate, prin PNDL 2, fonduri în valoare de 841,79 de milioane de lei, aferente unui număr de 40 de contracte de finanțare, care vizează 253 obiective. Dintre acestea, 32 de contracte de finanțare sunt deja încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) și beneficiarii fondurilor.

 

Un drum national va fi modernizat cu circa 38 mil euro

Licitatie controversata pentru reabilitarea retelelor de apa

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus