Oferte locuri de munca top

Bosch deschide un nou birou în Cluj

The OfficeCompania Bosch deschide un nou birou în centrul „verde” – The Office, din orașul Cluj-Napoca la începutul anului 2015.
În noul sediu R&D, Bosch se va concentra în principal pe dezvoltarea de software pentru noi produse și funcții, cum ar fi camerele video stereo, conducerea automată, invertoarele fotovoltaice, precum și portalurile web.

Roman Sellin, managerul departamentului de cercetare și dezvoltare Bosch din Cluj, a precizat:
„O preocupare aparte și un factor decisiv pentru alegerea acestei locații a fost accesul la ingineri bine calificați, precum și colaborarea activă cu universități renumite – Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.”

Prima etapă a proiectului The Office a fost încheiată în mai 2014 şi a constat în realizarea unei clădiri cu suprafaţa de 19.350 mp. Următoarea etapă va cuprinde 18.000 mp şi se va încheia anul viitor. Într-o a treia etapă proiectului îi vor fi adăugaţi 16.770 mp. Potrivit programării a treia şi ultima etapă se va încheia în 2016.
Grupul Bosch este prezent în România de 20 de ani şi are peste 1.700 de angajaţi în patru unităţi de producţie. Pe lângă noul centru de cercetare și dezvoltare și unitatea de producţie din Cluj dedicată industriei auto, Bosch mai deţine în Blaj două unități de producție pentru tehnică liniară şi una dedicată industriei auto, precum şi un centru de comunicare în Timişoara. La Bucureşti îşi are sediul o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, precum şi de echipamente auto. Pe lângă acestea, firma BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH are o sucursală în capitală.

Bosch este prezent în județul Cluj încă din noiembrie 2013, când a fost deschis primul său centru de cercetare și dezvoltare.

Sus