Oferte locuri de munca top

Beton Chimie: Cresterea solicitarilor la Superplastifiantii pentru beton marfa (ready-mix)

untitledDupa un an de succes, Beton Chimie, unicul importator/distribuitor al aditivilor pentru betoane fabricati de compania germana Ha-Be Betonchemie GmbH, revine in forta si in 2015. Piata constructiilor este intr-o continua dezvoltare, aditivii pentru betoane fiind din ce in ce mai solicitati, iar calitatea este cea care face diferenta.

Compania Beton Chimie mizeaza pe calitatea produselor germane si pe buna colaborare cu producatorul. Dupa cum se deduce si din sloganul “you can count on us”, firma nu distribuie doar aditivi; aceasta ofera clientilor sai tot suportul si consilierea tehnica de care au nevoie. Succesul clientilor este si succesul companiei, de aceea, orice solicitare este preluata si tratata cu promptitudine si profesionalism. Gama variata de produse, personalul calificat si backgroundul pozitiv fac din Beton Chimie o companie serioasa, cu potential si in plina ascensiune.

Produsele cele mai solicitate raman in continuare cele din gama Superplastifiantilor pentru beton marfa (ready-mix). Amintim aici superplastifiantul Pantarhit S(FM) – superplastifiant cu spectru larg aplicabil. Pantarhit S(FM) se preteaza pentru producerea betoanelor pombabile (S3-S5), betoanelor rutiere, betoanelor masive si betoanelor aparente. Superplastifiantul are rol de optimizare a lucrabilitatii, prelucrarii si compactabilitatii betonului, obtinandu-se astfel un real beneficiu tehnic si economic.

In gama mixta (superplastifiant pentru betoane marfa si betoane pentru prefabricate) mentionam superplastifiantul Pantarhit L(FM), ce este adecvat pentru betoanele de inalta rezistenta, cum ar fi clasele de beton C30/37 si in special C35/45. Prin utilizarea de Pantarhit L(FM) se obtin reale avantaje economice datorita capacitatii aditivului de a asigura un puternic efect de plastifiere, precum si o reducere semnificativa a necesarului de apa din amestec. Caracteristica aparte a superplastifiantului Pantarhit L(FM) este data de capacitatea sa de a evita formarea porilor de aer in masa betonului.

Produsele comercializate de compania Beton Chimie sunt supuse unui control strict al productiei in fabrica, bucurandu-se astfel de o calitate ridicata.

Pentru mai multe informatii despre companie si produsele sale accesati www.aditivi-beton.ro.

Sus