Oferte locuri de munca top

BETON CHIMIE introduce in gama de produse Colorantii pentru beton!

Fiind intr-o continua dezvoltare, compania Beton Chimie nu conteneste sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii. De data aceasta, firma introduce in portofoliul sau de produse Colorantii pentru beton, produsi de Ha-be Betonchemie GmbH. Realizati in concordanta cu SR EN 12878: 2014, colorantii pentru beton se remarca prin calitate, acestia fiind rezistenti la apa, raze UV si alti factori chimici.

Ha-Be a dezvoltat o paleta larga de culori din care se pot obtine o multitudine de tonuri, de la culori pale, discrete, pana la culori vibrante, naturale. (Click AICI pentru a vizualiza paleta de culori)

Beton Chimie detine in portofoliu atat coloranti in stare lichida cat si sub forma de pudra. Pigmentii pulbere sunt extreme de fini, particulele de colorant fiind cu aprox. 10% mai mici decat cele de ciment. Tonul de culoare dorit este atins printr-o combinare de dozaje diferite a pigmentilor. Culoare obtinuta depinde in mare parte si de celelalte produse folosite in amestecul de beton: ciment, apa, aditiv, agregate.

Colorantii de acest tip sunt folositi cu precadere in productia de pavaje, prefabricate din beton, palisade si alte constructii ce au la baza betonul. Pentru gama aditivilor cu efect asupra intensitatii culorilor, accesati pagina dedicata aditivilor pentru pavele. (Click AICI)

Inainte de a alege varianta potrivita de coloranti se recomanda luarea in calcul a avantajelor/ dezavantajelor fiecarui tip. In functie de nevoile fiecarui client, se va alege varianta care se pliaza cel mai bine pe acestea.

untitled

Pentru mai multe detalii despre actiunea colorantilor pentru beton puteti afla consultand fisele tehnice disponibile pe site-ul www.aditivi-beton.ro la sectiunea produse/coloranti, sau trimitand un e-mail la adresa comercial@aditivi-beton.ro.

untitled

 

Sus