Oferte locuri de munca top

Bani suplimentari pentru proiectarea drumului de mare viteza Ploiesti – Buzau

Pentru faza de elaborare a studiului de fezabilitate și proiect tehnic de execuție al Drumului de mare viteză Ploiești – Buzău a fost acordat un supliment de circa 2,5 milioane lei. Aceasta în urma semnării unui act adițional, încheiat între CNAIR și Ministerul Transporturilor, la data de 16 ianuarie 2019.

Astfel, valoarea totală a contractului de finanțare a fost modificată la 14,7 milioane lei, de la 12,2 milioane lei, valoare stabilită inițial. Din această nouă sumă, 75% reprezintă contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională -9,3 milioane lei, 25% este contribuția proprie – 3,1 milioane lei , iar restul de 2,3 milioane lei sunt cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

Totodată, pentru perioada de implementare de 24 de luni, respectiv între 24 decembrie 2018 și 23 noiembrie 2020, se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2.

Contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru  drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru  drum de mare viteză Buzău – Focșani” au fost semnate în septembrie 2019 de CNAIR SA cu operatorul economic Consitrans  S.R.L.

 

 

 

Citiți și:

Un cunoscut om de afaceri va construi un spital in tara

In ce zone ale tarii este mare cererea de apartamente

8 hale logistice vor fi construite pe un teren de peste 22 ha

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus