Oferte locuri de munca top

Bani europeni pentru extinderea unui spital de urgenta  

Zona de ambulatoriu a unui spital din vestul țării va fi extinsă, cu fonduri europene, contractul de finanțare fiind semnat la finele săptămânii trecute de Primăria Municipiului Oradea și Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest.

Valoarea totală a investiției este de peste 45,4 milioane de lei, cu TVA inclus.

Durata de realizare a proiectului va fi de 24 luni.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului depășește puțin suma de 10,7 milioane de lei, valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR, de peste 7,49 milioane de lei, valoarea eligibilă nerambursabilă buget de stat este de aproape 3 milioane de lei, iar contribuția proprie eligibilă a bugetului local al municipiului Oradea este de 214.015 de lei.

Proiectul are ca obiect extinderea ambulatorului corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, cu un corp anexă – clădire cu regim de înălțime D+P+3E, cu destinația de Ambulatoriu, în vederea relocării Ambulatoriului integrat al Spitalului cu Serviciul Administrativ.

Astfel, va fi realizat un nou corp de clădire – un corp anexă, a cărui organizare funcțională va arăta astfel: nivelul -1 va deservi zona de recepție; nivelele -1, 0 și +1 vor fi destinate zonei de policlinică – ambulatoriu; nivelul +2 va fi rezervat zonei administrative, iar nivelul +3 va deservi zona ATI.

 

 

Citiți și:

In octombrie va incepe construirea unei cladiri de birouri

Peste 51 mil euro pentru lucrări de drumuri

Un hotel cu 14 niveluri va fi construit in cadrul unui mare proiect

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus