Oferte locuri de munca top

Bacau: Contract atribuit pentru modernizarea zonei centrale Moinesti

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de construire în cadrul proiectului de modernizare a zonei centrale a municipiului Moinești, județul Bacău.

Contractul atribuit prevede:

* Amenajare trotuare pe ambele părți ale inelului format din străzile Tudor Vladimirescu, Libertății, Ion Creangă, Zorilor, Vasile Alecsandri și Schelei;

* Amenajare trei stații pentru mijloace de transport în comun (două stații pe strada Tudor Vladimirescu și o stație pe strada Zorilor);

* Lucrări în zonele dintre blocuri (amenajare zone semipietonale, amenajare alei pietonale de acces);

* Amenajare piste pentru biciclete; Sistem de control al traficului;

* Sistem de monitorizare video a traficului și a pistelor de bicicliști;

* Lucrări de infrastructură și lucrări de instalații electrice pentru stații bike.

Contractul, în valoare de 36.574.457 lei fără TVA, a fost semnat între autoritatea contractantă, municipiul Moinești, și asocierea Conextrust (lider de asociere) și Capital Invest SRL.

Ansamblu cu 100 apartamente, in autorizare intr-un municipiu

La procedura de achiziție publică a mai participat și ofertantul unic Electrogrup.

Criteriul de atribuire a fost „cel mai bun raport calitate-preț”. Factorii de evaluare a ofertelor sunt prețul ofertei, cu o pondere de 85%, și garanția extinsă a lucrărilor, cu o pondere de 15%.

Contractul este finanțat prin Programul Operațional Regional.

Durata contractului este de 18 luni.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a declarat: „Consiliul Județean susține autoritățile locale care atrag și implementează fonduri europene, aceasta fiind cheia pentru o administrație eficientă. Accesarea axei prioritare care promovează tranziția verde de către UAT Moinești este un exemplu demn de urmat și de către municipiul Bacău- rămas restant la acest capitol.”

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus