Oferte locuri de munca top

Avizul de mediu pentru PUZ Sector 1, suspendat de Tribunal

Avizul de mediu pentru Planul Urbanistic Zonal al Sectorului 1 a fost suspendat ieri de către Tribunalul București. Documentația a fost una controversată, având în vedere că prin aceasta urmau să devină contribuibile părți din Parcul Herăstrău, din Pădurea Băneasa și alte spații verzi din sectorul 1, după cum a apreciat Nicușor Dan.

La sfârșitul lunii aprilie, mai multe asociații au dat în judecată Primăria Sectorului 1 și pe primarul acestuia, Agenția pentru Protecția Mediului București și Unitatea Administrativ Teritorială Sectorul 1 Bucureşti.

În urma cererii, Tribunalul București a dispus suspendarea executării Deciziei nr. 3/23.03.2020 şi Avizului de mediu emise de Agenţia pentru Protecţia Mediului, până la pronunţarea instanţei de fond.

Acțiunea a fost inițiată de cinci ONG-uri: Asociația Salvați Bucureștiul, Fundația Eco-Civică, Asociația Salvați Cartierele Dămăroaia și Bucureștii Noi, Asociația Cartierul Rezidențial Drumul Stegarului – Odăi și Asociația Protecția Lacului Băneasa, completează Nicușor Dan.

 

 

 

Citiți și:

Peste 220 de unitati locative noi, in pregatire in Capitala

Peste 145 mil euro, pentru infrastructura de apa si apa uzata

Lucrari de aproape 4 mil euro, pentru reabilitarea unor poduri

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

 

Sus