Oferte locuri de munca top

Aviz favorabil pentru o companie noua de inchirieri spatii industriale

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Globalworth Holdings Cyprus Limited și Sorin Preda vor deţine în comun Black Sea Vision SRL, companie înfiinţată în urma unui proces de divizare a societății Global Vision Property Management SRL. Globalworth Holdings Cyprus Limited face parte din grupul Globalworth, care dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri, cu destinație mixtă și proprietăți în sectorul logistic, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Sorin Preda deține grupul Global Vision care desfăşoară activităţi în domeniul construcțiilor de clădiri. Grupul Global Vision oferă în prezent soluții integrate în segmentul imobiliar, de la construcția efectivă de clădiri până la gestionarea proprietăților, şi abordează orice tip de nevoi din industria imobiliară, cum ar fi construcția de clădiri de birouri, proprietăți industriale – depozite, zone de servicii, proprietăți rezidențiale, spații comerciale de tip mall-uri, clădiri de parcare, galerii comerciale.

Compania nou înfiinţată, Black Sea Vision SRL, va fi activă în domeniul închirierii de spații cu destinație industrială și, într-o mai mică măsură, pe piața spațiilor de birouri și retail.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996) această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Ca urmare, autoritatea de concurenţă a evaluat tranzacţia şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

Citiți și:

In octombrie va incepe construirea unei cladiri de birouri

Peste 51 mil euro pentru lucrări de drumuri

Un hotel cu 14 niveluri va fi construit in cadrul unui mare proiect

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus