Oferte locuri de munca top

Autostrada Sibiu-Pitesti, sectiunea 4: Exproprieri suplimentare

Pentru realizarea lucrărilor de execuție pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș, parte din Autostrada Sibiu – Piteşti, sunt necesare exproprieri suplimentare.

Sunt vizate 364 de imobile (listă atașată), în suprafață totală de 512.787 mp, reprezentând teren cu sau fără investiții.

Exproprierile urmează să fie aprobate de către Guvern.

De asemenea, pentru realizarea lucrării de utilitate publică este necesară inclusiv ocuparea unei suprafețe de 14.353 mp aparținând proprietății publice a statului, precum și a unei suprafețe de 61.802 mp aparținând proprietății publice a unităților administrativ-teritoriale Tigveni și Curtea de Argeș din județul Argeș.

Suma de 951 mii lei aferentă imobilelor rezultă din rapoartele de evaluare întocmite în luna iulie 2022, de către evaluatorul autorizat ANEVAR, Chelaru Ștefan Dragoș.

Sumele individuale estimate de către expropriator vor fi alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Licitatia pentru atribuirea unui contract de peste 315 mil euro, intarziata de contestatii

Pentru realizarea lucrărilor aferente Secțiunii 4 Tigveni-Curtea de Argeș declanșarea procedurii de expropriere a fost aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 518/2020.

Totodată, pentru realizarea lucrărilor aferente Secțiunii 4 din cadrul Autostrăzii Sibiu – Pitești, respectiv pentru Lotul 1 cuprins între km 81 +900 – km 91 + 761, Proiectul pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire a fost aprobat prin Avizul C.T.E. – C.N.A.I.R. – S.A. în ianuarie 2023.

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus