Oferte locuri de munca top

Autostrada Ploiesti – Buzau: Lotul 3 are, din nou, constructor desemnat

După patru contestații a fost desemnat, din nou, câștigătorul contractului pentru construirea lotului 3 al Autostrăzii Ploiești – Buzău.

În cazul semnării contractului, câștigătorul va avea la dispoziție 20 de luni şi 1,09 miliarde de lei fără TVA pentru a finaliza lucrările pe cei 13,9 km ai lotului cuprins între localitatea Pietroasele și municipiul Buzău.

Asocierea de constructori turci Nurol Inşaat Ve Ticaret (lider) – Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret a fost desemnată iarăşi câștigătoarea contractului.

În cadrul contractului finanțat prin PNRR, asocierea câştigătoare va construi inclusiv opt poduri și un pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.260 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Licitația pentru acest lot al Autostrăzii A7 a fost lansată în septembrie 2021, iar rezultatul ei a fost contestat de patru ori.

Asocierea Nurol Inşaat Ve Ticaret – Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret a mai fost desemnată căștigătoarea acestui contract în urma cu un an (27 octombrie 2022), dar rezultatul a fost de asemenea contestat.

Ca urmare a multiplelor contestații, Lotul Pietrosele – Municipiul Buzău este ultimul lot al A7 pe care nu au început lucrările din cauză că până acum nu a putut fi semnat contractul.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 7/octombrie 2023

Revista Arena Constructiilor octombrie 2023

Sus