Oferte locuri de munca top

Autostrada Bucuresti – Brasov, construita de o societate pe actiuni

Construirea Autostrăzii București – Brașov ar putea face obiectul unei legi. Un grup de parlamentari PMP a înaintat Senatului spre dezbatere un proiect de lege în acest sens.

Proiectul apare după ce în urmă cu o săptămână Camera Deputaților a adoptat în plen proiectul privind construirea Autostrăzii Unirea.

Acum parlamentarii propun ca în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a acestei legi, Guvernul să fie obligat să înființeze o societate pe acțiuni cu obiect de activitate proiectarea și construirea Autostrăzii București – Brașov.

Această societate ar urma să aibă denumirea de Compania Națională pentru Construirea Autostrăzii București – Brașov  S.A.

Noua companie va prelua proiectele de infrastructură, inclusiv cele aflate în faza de pregătire, în legătura cu Autostrada București – Brașov, de la CNADNR.

Inițiativa impune ca termen de finalizare a obiectivului de investiții trei ani de la intrarea în vigoare a legii.

În prezent, susțin parlamentarii, din autostrada București – Brșov au fost realizate lucrări doar pe tronsonul București – Ploiești, fără a fi însă finalizate. Cât despre stadiul celorlalte două tronsoane de drum, Ploiești – Comarnic și Comarnic – Brașov, au fost realizate doar studii de fezabilitate.

 

octagon

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Viitor proiect rezidential in zona centrala a Capitalei

Peste 6 mil euro pentru reabilitarea unui fost Palat Administrativ

Va demara construirea a doua blocuri autorizate recent

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus