Oferte locuri de munca top

Autostrada Brasov – Bacau: trei oferte pentru SF

În cadrul procedurii de depunere a ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov-Bacău”, care a avut loc ieri, au fost depuse trei oferte.

Astfel, în lupta pentru obținerea acestui contract au intrat: Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial S.A., Asocierea Search Corporation SRL & Primacons Group SRL și SC TPF Inginerie SRL.

Valoarea estimată a contractului este de 29.843.369 lei fără TVA, iar durata contractului este de 30 luni.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieții interne cu scopul de a crea condițiile pentru creșterea volumului investițiilor, promovarea transportului durabil și a coeziunii în rețeaua de drumuri europene.

Costurile estimate pentru realizarea autostrăzii Bacău – Brașov au fost estimate la 2,1 miliarde de euro, fiind cea mai ieftină variantă care să lege Moldova de vestul țării.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus