Oferte locuri de munca top

Autostrada A7: Pascani-Suceava și Suceava-Siret, in prag de lansare a licitatiilor

Toate premisele pentru lansarea în licitație a ultimelor două secțiuni ale Autostrăzii Moldovei A7 Ploiești – Siret sunt pregătite.

Astfel, licitațiile pentru atribuirea contractelor de proiectare și execuție sunt estimate să fie demarate în această vară.

Autostrada Pașcani – Suceava

La CNAIR S.A este constituit grupul de lucru pentru pregătirea documentației în vederea demarării procedurii de atribuire a contractelor de proiectare si execuție lucrări.

Documentația este în stadiul de analiză prețuri și în câteva zile va fi înaintată către Achiziții în vederea lansarii licitației.

Autostrada Pașcani – Suceava va avea 61,971 km și va fi împărțită în două loturi:

Lot 1 – km 0 – km 33+000 și Lot 2 – km 33+000 – km 61+971

Durata de realizare a acestui proiect este preconizată la 30 de luni.

Autostrada Suceva – Siret

Pentru Autostrada Suceava – DN 2H și Drum Expres DN 2H – Frontieră este în curs de finalizare Studiul de Fezabilitate.

După avizarea Studiului de fezabilitate (avizare în cadrul CNAIR, MTI, Consiliul Interministerial și obținerea Hotarârii Guvernului de aprobare a indicatorilor tehnico – economici) se vor întocmi documentațiile pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție (cerințele beneficiarului, referat de necesitate, valoare estimată etc.).

Data estimată pentru lansarea licitației este finalul lunii iulie.

Durata de execuție va fi definitivată după finalizarea Studiului de Fezabilitate, dar estimările sunt cuprinse între 24 – 36 luni.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus