Oferte locuri de munca top

Autorizarea electricienilor: o noua sesiune

În această toamnă va avea loc o nouă sesiune de autorizare a electricienilor, verificatorilor de proiecte şi experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice tehnologice, precum și de vizare a documentelor care atestă aceste calități.

Sesiunea de toamnă este organizată de ANRE între 4 octombrie 2021, când vor începe înscrierile, și 17 decembrie 2021.

Conform programului de organizare, termenul limită pentru înscrieri este 8 octombrie. Pe 5 noiembrie va fi publicată lista finală a candidaților.

Examenele se vor desfășura între 12 noiembrie și 28 noiembrie.

Rezultatele vor fi publicate pe data de 8 decembrie, iar rezultatele finale, după contestații, pe data de 20 decembrie.

Înscrierea se face numai prin transmiterea documentelor prin intermediul serviciilor poștale/ firme de curierat.

În cazul solicitării de vizare/ prelungire a calității de electrician autorizat/verificator de proiecte/expert tehnic de calitate și extrajudiciar, cererea se transmite la ANRE împreună cu documentele aferente cu cel puţin 60 de zile înainte de data expirării legitimaţiilor, dar nu mai mult de 120 de zile înainte de aceasta şi se soluţionează în cadrul sesiunii curente.

Tariful perceput pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută și verifică instalații electrice, respectiv a verificatorilor de proiecte și experților tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, se achită de solicitant anterior depunerii documentațiilor.

Programul de organizare și desfasurare a sesiunii de Toamnă 2021 ar putea suferi modificări în funcție de situația epidemiologică și de numărul solicitanților, ANRE recomandând accesarea paginii de internet a Autorității pentru informații actualizate.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus