Oferte locuri de munca top

Au inceput lucrarile la parcarea supraetajata din Poiana Brasov

787.JPG Lucrarile la parcarea supraetajata din Poiana Brasov (poiana de jos, vis-a-vis de Cabana Junilor) au inceput in 11 martie.
Beneficiarul, Primaria Brasov, doreste realizarea acestei investitii in vederea crearii unui terminal transport public, precum si a cresterii capacitatii de parcare in Poiana Brasov, ambele cerinte fiind extrem de necesare in contextul dezvoltarii turistice a zonei. George Scripcaru, primarul Brasovului, precizeaza:
„Vor fi 434 de locuri de parcare pentru autovehicule, locuri pentru microbuze si autobuze, locuri pentru vehicule ale persoanelor cu handicap. Parcarea va oferi toate facilitatile unei parcari moderne. Foarte important este si terminalul de transport, care ne va oferi posibilitatea de a prelua turistii care isi vor lasa masinile in aceasta parcare si a-i transporta cu autobuze de capacitate mica pana in statiune.”
Parcarea va avea patru niveluri: subsol, demisol, parter si terasa, insumand 434 de locuri de parcare dispuse pe fiecare nivel al parcajului .
Volum parcarii va fi de 26.549,87 mc, suprafata carosabilului de 3.848 mp , iar suprafata spatiilor verzi 2.354,16 mp.
Durata executiei lucrarilor este de 19 luni.
Acest proiect, Amenajare zona turistica Poiana Brasov – Extindere capacitate parcare si constructie terminal transport public este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Sus