Oferte locuri de munca top

Au fost alesi proiectantii stadionului Dinamo

Contractul privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la obiectivului de investiții “Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo București” din Șoseaua Ștefan cel Mare, Nr. 7 -9, sector 2, București a fost semnat ieri.

Oferta câștigătoare aparține societății Lucian Simion Arhitectura SRL. Durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile, iar valoarea contractului pentru prestarea serviciilor de proiectare este de 310.500 lei fără TVA.

În cadrul licitației au fost depuse patru oferte:

* Dico și Tiganaș birou de proiectare

* Lucian Simion Arhitectura S.R.L

* Asocierea Eurodesign Solution & Consulting S.R.L – lider și Mario Palmonella &  Architetti Associati E.O.O.D – asociat

* Asocierea S.C. Profesional Construct Proiectare S.R.L. – lider, S.C. Varzan & Arhitectii S.R.L – asociat, S.C. Yardman S.R.L – asociat

Activitatea de elaborare a studiului de prefezabilitate se va face în corelare cu activitatea de elaborare a planului urbanistic zonal. Ordinul de începere a studiului de fezabilitate va emis după aprobarea planului urbanistic zonal.

În funcție de indicatorii urbanistici care vor fi aprobați prin PUZ-ul realizat de C.S. DINAMO, noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o  lungime de 105 m și o lățime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri), spații pentru mass-media (boxă, sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.), locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi, un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului (magazine, zonă food).

 

Citiți și:

Obiectiv de investitii de 62 mil euro, aprobat

Vor fi realizate reabilitari termice de peste 37 mil lei

Reabilitari de drumuri, retele de apa si canalizare, intr-o frumoasa statiune

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus