Oferte locuri de munca top

Astaldi construieşte centura Varşoviei

D1_Highway,_Prague_ChodovAstaldi Group a câştigat contractul în valoare de 242 milioane euro pentru execuția lucrărilor la Lotul A al Autostrăzii Sud a Varşoviei, capitala Poloniei.

Lucrările vor cuprinde atât partea de proiectare, cât şi de execuţie a aproximativ 5 km de drum expres cu trei benzi pe fiecare dintre cele două sensuri, care va lega nodul Pulawska de nodul Przyczolkowa.

Proiectul cuprinde pe lângă drumul în sine, construcţia a nouă poduri, un tunel dublu în lungime de 2,3 km, două noduri şi alte lucrări conexe.

Durata planificată a lucrărilor este de 41 de luni.

Lucrările au fost contractate de Autoritatea Generală Drumuri şi Autostrăzi din Polonia (GDDKiA) și vor fi finanţate din fonduri europene.

Grupul Astaldi este unul dintre cei mai mari antreprenori generali din Italia. La finalul anului trecut compania avea comenzi în valoare de peste 28 miliarde euro şi vânzări de 2,7 miliarde euro. Numărul angajaţilor companiei se ridică la 10.000 în Italia, Polonia, România şi Rusia, Turcia, Nord America, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu.

Sus