Oferte locuri de munca top

Asistenţă tehnică pentru proiectele din Prahova

DSC_0173Proiectele de reabilitări de drumuri, extinderea reţelelor de apă şi infrastructura industrială din judeţul Prahova vor beneficia de asistenţă tehnică în cadrul unui proiect derulat de Reprezentanţa Băncii Mondiale la Bucureşti.

Din seria de proiecte discutate cu ocazia dezbaterii oficiale a proiectului de asistenţă tehnică preşedintele CJ Prahova a amintit principalele proiecte incluse în planul de dezvoltare 2014 – 2020.

Astfel cel mai mult ar putea beneficia de asistenţa Băncii Mondiale proiectele privind  infrastructura de apă şi de gaze, respectiv magistrala de apă Ploieşti – Mizil şi alimentarea cu gaze a văii Slănicului.

La acestea se adaugă  modernizarea drumurilor judeţene Câmpina – Valea Doftanei şi realizarea noului drum Valea Doftanei – Săcele, realizarea nodului rutier de pe Autostrada Bucureşti Ploieşti de la Gherghiţa, precum şi proiectul de extindere a parcurilor industriale cum ar fi noul Parc de la Bărcăneşti.

Proiectul de “Asistenţă tehnică privind armonizarea şi coordonarea investiţiilor publice finanţate de la bugetul de stat cu cele finanţate din fonduri UE” este derulat de Banca Mondială în colaborare cu  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la solicitarea Guvernului României.

Sus