Oferte locuri de munca top

Artemis Real Estate, proiecte industriale în jurul Timişoarei

Artemis HartaArtemis Real Estate va dezvolta cinci proiecte imobiliare în apropierea Timişoarei, pe o suprafaţă de peste 128 de hectare.
Compania implementează o serie de proiecte cu profil industrial, dar şi cu segmente rezidenţiale, în imediata vecinătate a Timişoarei. Artemis Real Estate a achiziţionat suprafeţe mari de teren agricol cărora le-a oferit ulterior o destinaţie industrială sau rezidenţială, dezvoltându-le şi echipându-le cu toate utilităţile necesare. Sunt asigurate PUZ-ul şi elementele de infrastructură, clienţii având opţiunea de a închiria sau cumpăra diverse suprafeţe. Pe lângă vânzarea şi închirierea parcelelor de teren, este posibilă şi construirea de către dezvoltator a unităţilor de producţie şi de depozitare.
Michael Soormann, administratorul companiei Artemis Real Estate, a precizat: Am ales zona de vest a ţării pentru potenţialul de dezvoltare. Având expertiza din Elveţia, dar şi din ţări precum Polonia şi USA, suntem convinşi că vom stimula şi mai mult apetitul pentru investiţii în jurul Timişoarei. Zonele în care proiectele noastre sunt amplasate oferă un acces facil către cele mai importante noduri de transport din vestul Europei şi sunt într-un proces de evoluţie constantă şi durabilă.
Suprafaţa dezvoltărilor imobiliare depăşeşte 128 de hectare şi include proiectele Sânandrei Industrial Park, Swiss Park Giarmata, Swiss Village Giarmata, Timişoara Airport Industrial Park şi Dudeştii Noi Industrial Park.
Cel mai avansat este proiectul de investiţie de la Sânandrei, în nordul Timişoarei, unde, în prezent, infrastructura este finalizată, inclusiv reţelele de apă, canalizare menajeră şi pluvială, curent electric, gaz, acces la DN 69 la Km 10+510m şi la fiecare parcelă în parte din parc, drumuri betonate şi trotuare.
Cea mai vastă şi compactă dezvoltare este cea de la Giarmata Mare – Swiss Park, unde compania deţine 103 ha imediat lângă autostrada Timişoara – Arad, acesta fiind singurul parc industrial aprobat în acest moment lângă ieşirea de pe autostrada din zona de nord a Timişoarei.
Timişoara Airport Industrial Park, proiectul de lângă Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” are o suprafaţă de 8 ha şi reprezintă o oportunitate unică datorită faptului că este situat în imediata vecinătate a platformelor din incinta aeroportului, ceea ce îi oferă un avantaj competitiv unic pentru dezvoltări logistice, dar şi pentru activităţi de servicii şi birouri.

Sus