Oferte locuri de munca top

Ariston Thermo a cumparat societatea ATAG Heating

Paolo Merloni_2014

Paolo Merloni, Presedintele Executiv al Ariston Thermo

Ariston Thermo, producator si furnizor de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera a achizitionat societatea ATAG Heating, jucator important pe piata de profil din Benelux.
Infiintata in 1948, ATAG are sediul in Olanda, la Lichtenvoorde si detine o fabrica ce produce sisteme de incalzire a locuintei si a apei atat pentru sectorul rezidential, cat si pentru cel comercial. In 2013, ATAG a inregistrat venituri de aproximativ 53 milioane de euro, cu un EBITDA ajustat de 8,4 milioane de euro.
Compania livreaza in majoritatea tarilor din Europa si este un jucator important pe piata de profil din Benelux.
Paolo Merloni, Presedintele Executiv al Ariston Thermo, a precizat:
”Achizitia ATAG aduce beneficii importante pentru Grup: o platforma tehnologica de condensare avansata bazata de eficienta ridicata, emisii scazute si preturi competitive, o marca recunoscuta pozitionata pe piata high-end, o prezenta consistenta pe piete selectate si, cel mai important, o echipa manageriala puternica si cu un dezvoltat simt antreprenorial.”

Grupul Ariston Thermo a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 1,335 miliarde de euro. Compania are 6.600 de angajati, 45 de companii si sapte reprezentante in 31 de tari.

Sus