Oferte locuri de munca top

Aria Residences, noi etape de construcţie vor demara în primăvară

untitled

www.ariaresidences.ro

Green Imob va demara noi etape de construcţie în cadrul proiectului de vile Aria Residences, începând cu primăvara viitoare. În această iarna va fi încheiată a doua etapă a investiţiei, cuprinzând un număr de 16 vile. La finalul proiectului cartierul din Corbeanca va atinge un număr de 200 de case.

În prima fază de dezvoltare în Ansamblul Aria Residence au fost construite 24 de vile pe un teren situat în comuna ilfoveană Corbeanca, ne-a precizat Marinela Rădoi, administratorul societăţii Green Imob.

Locuinţele sunt realizate din cărămidă de fabricaţie românească. Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile sunt din beton armat.
Preţurile pornesc de la 108.000 euro pentru o vilă cu regimul de înălţime P+1 şi o suprafaţă totală de 125 mp.

A doua etapă de construcţie a proiectului a cuprins 16 vile. Dintre acestea patru au fost deja date în folosinţă, iar restul vor fi gata luna viitoare.

În primăvară vor fi demarate alte două etape de construcţie. Etapa a 3-a prevede realizarea a 26 de vile, iar etapa a 4-a 16 vile. Potrivit graficului lucrările urmează să fie încheiate într-o perioadă de un an şi jumătate, doi ani.

Pentru finanţarea lucrărilor der construcţie nu s-a apelat la niciun împrumut bancar, doar terenul pe care este amplasat cartierul a fost achiziţionat prin credit imobiliar.

*Nu se mai cumpără locuinţe din stadiul de proiect

Locuinţele din cadrul ansamblului au fost achiziţionate de clienţii finali fie prin credit imobiliar, fie cu finanţare din surse proprii. Nu au fost vândute vile prin programul Prima Casă.

În marea majoritate a cazurilor clienţii au dorit să vadă locuinţele complet finisate înainte de a realiza tranzacţia. Foarte puţine vile au fost vândute din faza de proiect, către prieteni sau cunoştinţe, ne-a spus doamna Rădoi.

Sus