Oferte locuri de munca top

Arhitectura in prim-plan: Anuala de Arhitectura Bucuresti 2021, editia a XIX-a

Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a, este un eveniment esențial pentru calitatea în construcții din România.

Anuala bucureșteană premiază întreaga echipă care participă la realizarea unui proiect.

Acest aspect este foarte important pentru a sublinia faptul că valoarea arhitecturii este dată în final de toți cei implicați în realizarea unui proiect: arhitecți, ingineri, constructori, manageri de proiect, dezvoltatori și clienți de arhitectură.

Astfel, Anuala de Arhitectură București a ajuns la a IV-a ediție în care acordă Premiul Cel Mai Bun Client de Arhitectură.

Este primul eveniment de profil din România care onorează colaborarea benefică dintre profesionist și client.

Și anul acesta, Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a, are un juriu internațional, fiecare categorie de proiecte având un juriu specializat.

Profesioniștii care fac parte din jurii sunt recunoscuți la nivel european. Printre membrii juriilor europene amintim: arh. Jonathan Sergison (Londra-Zurich), arh. Octavio Mestre (Spania-Barcelona), arh. Pit Kuffer (Luxemburg), arh. Marc  Jay (Danemarca), arh. Kristoffer Lindhardt Weiss (Danemarca), arh. Holger Meyer (Germania).

Sunt deja 20 de ani de când pe platforma Anualei de Arhitectură București sunt prezente cele mai bune lucrări realizate în București și în zonele limitrofe.

Este vorba de proiecte care nu au mai fost pezentate la alte ediții ale Anualei.

Întregul demers care implică desfășurarea evenimentul este sprijinit de parteneri puternici din zona de construcții.

Predarea lucrărilor care vor intra în competiție poate fi făcută până în data 1 noiembrie 2021.

Cei care își doresc să participe o pot face exclusiv online, accesând platforma www.anuala.ro unde pot fi încărcate imagini, planuri și texte conform indicațiilor din regulament – https://www.anuala.ro/2021/regulament/

Un aspect foarte important este faptul că pot participa proiecte realizate în ultimii 4 ani, dar care nu au mai fost expuse in cadrul Anualei de Arhitectură București.

 

 

Sus