Oferte locuri de munca top

Anuntarea castigatorului unui concurs de solutii, amanata

Anunțarea câștigătorului concursului de soluții pentru edificarea Centrului Cultural Multifuncțional  din municipiul Oradea a fost amânată. Inițial, anunțul a fost programat pentru data de 8 decembrie.

Modificarea a survenit după ce, pe parcursul derulării concursului, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a selectat proiectul în programul de monitorizare și control al procedurii de atribuire.

Anunțul cu prvire la câștigătorul concursului va fi comunicat public după obținerea avizului de la ANAP.

Jurizarea proiectelor s-a desfășurat conform calendarului, pe 6 și 7 decembrie, iar raportul procedurii a fost comunicat către ANAP.

Cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru edificarea unui centru cultural multifuncțional în Municipiul Oradea.

Premiile acordate sunt:

* premiul I – valoarea contractului de proiectare, în limita a 3% din valoarea devizului estimativ general al proiectului câștigător,

* premiul II – 40.000 lei,

* premiul III – 25.000 lei,

* mențiuni pentru locurile 4 și 5 și

* diplome de participare pentru toți cei care s-au înscris.

Centrul va avea o sală cu o capacitate de cel puțin 1.000 de locuri și două săli cu o capacitate de câte 300-400 de locuri, putând fi compus din una sau două clădiri, în funcție de viziunea concurentului.

Valoarea estimată a proiectului este de 15 milioane de euro, acesta fiind propus spre finanțare ca proiect strategic în următorul exercițiu bugetar al Uniunii Europene.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus