Oferte locuri de munca top

Ansamblu de 14 vile de lux, autorizat in Pipera

De la comerțul cu produse de instalații sanitare și de încălzire/climatizare, antreprenorul Sorin Lăpădatu și-a extins activitatea cu dezvoltare imobiliară.

Sorin Lăpădatu, care deține firma Nexo Instalconstruct SRL București, a anunțat că a primit autorizația de construire a unui ansamblu rezidențial aproape de București, în Pipera-Voluntari (Strada Matei Millo).

Investiția a fost estimată de către dezvoltator de 10 milioane euro.

Prima fază a proiectului include 14 vile. Complexul urmează să fie construit pe un teren cu suprafață de 5.000 mp. Va cuprinde și grădinițe, terenuri de tenis și de baschet, locuri de joacă și piste de alergat din tartan.

O vilă are o suprafață de până la 380 mp și va costa între 440.000 euro și 1 milion de euro.

Vilele vor avea integrate tehnologii ca pompe de căldură sol-apă, sisteme de răcire prin tavan, sisteme fotovoltaice, sisteme de ventilație centralizate și soluții de automatizare și control de la distanță.

”Deși vilele vor avea suprafețe generoase, de până la 380 mp fiecare, costurile de întreținere vor fi aproape inexistente”, declară Sorin Lăpădatu, fondator și CEO Nexo Group.

Bloc cu 12 niveluri, investitie a unui antreprenor local

Casele sunt construite pe unul sau două etaje, cu șase încăperi de locuit, patru băi, un living cu o înălțime de 6 m, terasă la etajul 1, o curte cu spațiu verde de până la 220 mp și o piscină proprie.

Ca sistem de alimentare energetică vor fi folosite pompe de căldură sol-apă cu puțuri forate la mare adâncime.

Casele din Pipera-Voluntari vor beneficia de un sistem de ventilație centralizat, cu recuperare de căldură. Vor beneficia și de energie electrică proprie, în mod nelimitat, printr-un sistem fotovoltaic integrat, stație de încărcare a mașinilor și a altor vehicule electrice, prin energia produsă de panourile solare.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus