Oferte locuri de munca top

ANRE: comparator de oferte pentru energie electrica

Clienții furnizorilor de energie electrică vor putea să compare ofertele acestora pe  aplicația web „Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice”, dezvoltată de Autoritatea Naționala de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Aplicația este menită să ofere clienților finali posibilitatea să acceseze, în mod direct și centralizat, informații privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare, să descărce documentele necesare încheierii contractelor de furnizare și să fie informați cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor.

ANRE reitereaza obligația furnizorilor de energie electrică de a respecta prevederile privind obligația de informare a clienților finali prin intermediul aplicației informatice ”Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice” .

Ofertele-tip de furnizare a energiei electrice, introduse în baza de date a comparatorului, precum și informațiile de contractare și modalitățile de transmitere a documentelor necesare încheierii contractului de furnizare a energiei electrice, conțin elementele prevăzute în Anexa la Ordinul președintelui ANRE nr. 73/2020.

 

 

 

Citiți și:

Zona industriala din Bucuresti, pregatita pentru un mare ansamblu rezidential

68 mil de euro, pentru reabilitari de drumuri si poduri, in 23 de judete

O multinationala construieste locuinte de serviciu langa Capitala

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus