Oferte locuri de munca top

ANRE a aprobat noi autorizatii de centrale

Acordarea de noi autorizații de finanțare în vederea creșterii capacității Sistemului Energetic Național a fost aprobată de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Cele trei noi autorizații vizează realizarea unor noi capacităţi energetice.

Autorizația de înfiinţare nr. 1234 a fost acordată operatorului economic Chimcomplex SA Borzesti, pentru realizarea unei noi centrale de cogenerare de înaltă eficiență Chimcomplex SA Borzesti – Sucursala Râmnicu Vâlcea.

Aceasta va avea puterea electrică maximal debitată de 46,2 MW și va fi amplasată pe platforma industrială a Chimcomplex SA Borzesti Sucursala Râmnicu Vâlcea, din Str. Uzinei nr. 1, Mun. Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea.

Durata de valabilitate este de 30 luni.

Autorizația de înfiinţare nr. 1235 a fost acordată operatorului economic Bio Vânători SRL, pentru realizarea unei noi centrale electrice fotovoltaice (CEF) Vânători Mehedinți.

O multinationala isi extinde fabrica din Romania

Aceasta va avea puterea electrică maximal debitată de 3,356 MW.

Va fi amplasată în Satul Vânători, Comuna Vânători, Jud. Mehedinți și va avea durata de valabilitate de 15 luni.

Autorizaţia de înfiinţare nr. 1236 a fost acordată operatorului economic Borzesti Power SRL pentru realizarea unei noi centrale electrice fotovoltaice (CEF) Borzești.

Puterea electrică maximal debitată va fi de 48 MW.

Aceasta va fi amplasată în localitățile Onești și Gura Văii, Județul Bacău și va avea durata de valabilitate de 36 luni.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus