Oferte locuri de munca top

ANL, crestere de peste 50% a vanzarilor de locuinte

1278.JPG Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a inregistrat in 2013 o crestere a vanzarilor de locuinte catre chiriasi cu 52,8% fata de anul precedent. In total un numar de 732 astfel de locuinte au fost vandute.
Cresterea a fost determinata de masura guvernamentala de reducere a pretului acestor locuinte (incepand cu august 2013), coroborata cu acordarea garantiilor de stat prin programul Prima casa si campania de informare a chiriasilor despre posibilitatile de achizitionare a locuintelor.
Proiectele derulate de ANL vizeaza atat construirea de locuinte prin programe guvernamentale, cu finantare de la bugetul de stat, (ex.: locuinte pentru tineri destinate inchirierii, locuinte pentru medici rezidenti), cat si dezvoltarea de ansambluri rezidentiale prin credit ipotecar.
Pana in prezent, prin ANL au fost finalizate 34.324 de locuinte la nivel national, dintre care 31.124 sunt locuinte destinate tinerilor, iar 3.200 au fost construite prin credit ipotecar.
In intervalul 24-27 aprilie, in cadrul targului imobiliar tIMOn, ANL isi va promova proiectele noi prin credit ipotecar din localitatile Alba Iulia, Ploiesti, Alexandria, Busteni, Mangalia, Campina, Timisoara si Brasov. De asemenea agentia va prezenta oferta locuintelor ramase libere care pot fi contractate prin acest program.

Sus