Oferte locuri de munca top

ANL a finalizat 16 locuinţe în municipiul Roşiorii de Vede

Primăria Roşiorii de Vede

Primăria Roşiorii de Vede

16 locuinţe ANL pentru tineri au fost finalizate în municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman. Locuinţele au fost construite în cadrul Programului “Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, într-un bloc din amplasamentul Strada Sfântul Teodor, f.n. derulat de ANL, cu regim de înălţime D+P+3E ( demisol, parter şi 3 etaje).
Construcţia locuinţelor, cu suprafeţe de 58 de mp (garsoniere) şi 83 de mp (apartamente cu două camere), a început în toamna anului 2013. Până în prezent, în municipiul Roşiorii de Vede au mai fost construite 316 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani.
În prezent, în urma ultimelor modificări legislative, locuinţele pentru tineri pot fi achiziţionate de chiriaşi, după o perioadă de închiriere de minimum un an, prin achitarea de rate lunare către autorităţile publice locale, prin contractarea de credite ipotecare, prin Programul Prima Casă sau cu achitarea integrală a preţului final din surse proprii.Valoarea de
înlocuire care se utilizează în prezent la calcularea de către autoritățile publice locale a prețului de vânzare al locuințelor, este 328 de euro/metru pătrat, inclusiv TVA.

Sus