Oferte locuri de munca top

Anghel Saligny: Contracte noi, de aproape 435 mil lei, semnate

42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate, după cum a anunțat ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

Valoarea lor totală este de circa 435 milioane de lei (listă atașată la finalul știrii).

Contractele vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, precum și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră și pluvială.

Patru contracte au valori mai mari de 20 de milioane de lei:

* Reabilitare rețele apă potabilă pe străzile orășenești din zona centrală, orașul Zimnicea, județul Teleorman – 28.378.209 lei;

* Realizare sistem de canalizare și stație de epurare a apelor uzate în comuna Filipeștii de Târg, județul Prahova – 21.500.000 lei;

* Execuție canalizare menajeră și pluvială pe partea stânga și pe partea dreapta a străzii DC 10A (Radu Tudoran), județul Prahova – 21.500.000 lei;

* Reabilitare și modernizare străzi în localitățile aparținătoare municipiului Marghita, județul Bihor – 20.000.000 lei.

Nou parc fotovoltaic, de 50 MW

”Implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități din România, atât din mediul rural, cât și din mediul urban, contribuind la bunăstarea tuturor cetățenilor”, a precizat ministrul Dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” se ridică la 1.774, iar valoarea lor totală este de 19,53 miliarde de lei.

 

 

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus