Oferte locuri de munca top

Anghel Saligny: Contracte de peste 757 mil lei, semnate

Noi contracte de finanțare, în valoare de peste 757 milioane de lei, au fost semnate în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” (lista atașată).

În total, până acum au fost semnate 1.966 de contracte, valoarea totală a acestora fiind de 21,57 miliarde de lei.

Contractele semnate cu beneficiarii proiectelor prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

Șase contracte au valoarea mai mare de 20 de milioane de lei:

* Reparații capitale infrastructură pasaj superior Socola, județul Iași – 37.314.336 lei;

* Extindere rețea canalizare în comuna Strunga, județul Iași – 30.000.000 lei;

* Extindere rețea de canalizare în satele aparținătoare Orașului Jibou: Cuceu, Rona, Husia si Var, județul Sălaj – 25.720.943 lei;

* Modernizare străzi în orașul Măcin, județul Tulcea – etapa 3 – 25.000.000 lei;

* Sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale, județul Galați – 22.680.323 lei;

* Rețele de canalizare menajeră în localitățile Boghiș, Traian, Paulian și Dacia, comuna Doba, județul Satu Mare – 20.679.306 lei.

Documentatia pentru atribuirea unui contract de 42 mil euro va fi modificata

”Le-am solicitat colegilor din administrația publică locală să promoveze și să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuția acestora și să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul Dezvoltării.

 

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus