Oferte locuri de munca top

Anghel Saligny a ajuns la circa 3,8 mld lei contracte semnate

La aproape 3,8 miliarde de lei se ridică valoarea contractelor de finanțare semnate până în prezent în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Din totalul de 363 de contracte, 32 au fost semnate astăzi iar valoarea lor este de circa 442 milioane de lei (lista contractelor semnate este la finalul știrii).

Contractele vizează reabilitarea și modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, construirea și refacerea unor poduri și podețe, modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum și extinderea rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare.

Cele mai mari contracte semnate azi sunt:

* Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DN22E – Grindu, județul Tulcea – 49.762.142 lei;

* Reabilitare drum județean DJ141C- limită județul Alba – Broșteni – Bogatu Român – intersecție DJ107B, județul Sibiu – 37.108.199 lei;

* Sistem de canalizare și stație de epurare în comuna Ion Roată, județul Ialomița – 32.219.990 lei;

* Proiect integrat pentru modernizarea reţelei de canalizare menajeră în comuna Săuceşti şi extinderea acesteia în satele Siretu şi Şerbeşti şi modernizarea reţelei de alimentare cu apă în comuna Săuceşti şi extinderea acesteia în satul Şerbeşti comuna Săuceşti, judeţul Bacău – 30.000.000 lei.

Oferta castigatoare a unui contract rutier va fi reevaluata

 

 

Descarcati aici

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus