Oferte locuri de munca top

Anchor Grup are un nou director general

Affan Yildirim General Manager Anchor Grup

Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup

Directorul financiar al Anchor Grup, Affan Yildirim, a fost promovat pe postul de director general.
Din august 2014, rolul de director general interimar a fost asigurat de directorul financiar al Anchor Grup, care s-a alăturat companiei în martie 2012.
Affan Yildirim are o vastă experiență în domeniul finanțelor și în cel al industriei imobiliare și o carieră clădită în companii multinaționale, precum PriceWaterhouseCoopers Turcia și Credit Europe Leasing Romania.
Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține centrul comercial Plaza România, clădirea de birouri integrată cu un centru comercial Anchor Plaza și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Sus